Морозиво з квасолі

Все буде смачно

квасоля (біла) — 150 г

цукор — 175 г

лимон — 1 шт.

вершки (33%) — 250 мл

яйця — 4 шт. 

вершкове масло — 60 г

ванільний цукор — 8 г

Приготуйте лимонний крем: відділіть жовтки від білків, додайте до жовтків цукор та вершкове масло. Прогрійте суміш на малому вогні, поки масло не розтане. Натріть цедру з лимону та витисніть сік, додайте до кремової маси.

Перемішайте, проваріть до загущення, потім перетріть крем через сито, накрийте харчовою плівкою та поставте у холодильник на 4-5 год.

Збийте вершки з цукром та ванільним цукром. Відварену білу квасолю перетріть через сито. Додайте до неї лимонний крем та збиті вершки. Перемішайте.

Перекладіть морозиво у форму, розрівняйте, накрийте плівкою та поставте у морозилку до повного застигання. Готове морозиво прикрасьте лимонним кремом та цедрою.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля