Кесадилья

Все буде смачно

aae2b80b9e4ca42621c08fa67a6c9e06

тортильяс:

борошно пшеничне – 200 г

борошно кукурудзяне – 200 г

сіль – 3 г

вершкове масло – 50 г

вода – 250 мл

начинка:

квасоля (червона) – 220 г

яловичина (лопатка) – 300 г

цибуля – 1 шт.

перець чилі – 1 шт.

кукурудза консервована – 150 г

томатний сік – 125 мл

зіра – 2 г

коріандр мелений – 1 г

чорний мелений перець – 1 г

сіль – 5 г

твердий сир «гауда» – 200 г

олія – 40 мл

Приготуйте начинку: обсмажте на олії подрібнену цибулю, додайте яловичий фарш, смажте до напівготовності м’яса.

З‘єднайте остиглий фарш з подрібненим перцем чилі, відвареною квасолею, консервованою кукурудзою, сіллю, томатним соком, зірою, меленим чорним перцем, меленим коріандром та натертим сиром.

Приготуйте тортильяс: змішайте пшеничне та кукурудзяне борошно, додайте сіль. Влийте розтоплене вершкове масло та теплу воду. Замісіть тісто, залиште на 30 хв. за кімнатної температури.

Розділіть тісто на 6 частин, розкачайте кожну у тонкий корж. Обсмажте корж на розігрітій сухій пательні 1 хв. Переверніть, на половину коржа викладіть начинку, загорніть іншою половиною коржа, смажте ще 1 хв.

Знову переверніть кесадилью і підсмажте з іншого боку впродовж 1 хв. Так само приготуйте решту коржів.