М’ясний рулет у беконі

Все буде смачно

м’ясний рулет у беконі

яловичина (лопатка) – 600 г

печінка яловича – 500 г

бекон (смужками) – 300 г (12 шт.)

цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

вершкове масло – 50 г

курага – 50 г

яйце – 1 шт.

сир «фета» – 250 г

сметана (15%) – 40 мл

сіль – 10 г 

чорний мелений перець – 4 г 

мелений мускатний горіх – 2 г

олія – 40 мл 

Підготуйте начинку: підсмажте на олії подрібнену цибулю та натерту моркву. Додайте печінку, тушкуйте 20 хв. Остудіть. Посоліть, поперчіть, додайте масло та перебийте до однорідності. Покладіть нарізану курагу і перемішайте.

Розімніть фету, додайте сметану. Яловичину перекрутіть на фарш, відбийте,  додайте сіль, перець, мускатний горіх та яйце.

Викладіть яловичий фарш квадратом, зверху змастіть пастою з фети, по центру покладіть смужку печінкового паштету та загорніть рулет. Оберніть його плетеним килимком з бекону. Випікайте впродовж 1 год. за температури 200°C.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля