М’ясний рулет в беконі: рецепт покроковий

Все буде смачно

Як приготувати м’ясний рулет в беконі? Якщо ви хочете приготувати щось незвичайне і при цьому дуже смачне – вам точно сподобається наш рецепт. М’ясний рулет в беконі буде відмінним святковим або буденним блюдом на вашому столі. Покроковий рецепт м’ясного рулету в беконі ви знайдете в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • яловичина (лопатка) – 600 г
  • печінка яловича – 500 г
  • бекон (смужками) – 300 г (12 шт.)
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • курага – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • сир «фета» – 250 г
  • сметана (15%) – 40 мл
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 4 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • олія – 40 мл

Спосіб приготування:

  1. Підготуйте начинку: підсмажте на олії подрібнену цибулю та натерту моркву. Додайте печінку, тушкуйте 20 хв. Остудіть.
  2. Посоліть, поперчіть, додайте масло та перебийте до однорідності. Покладіть нарізану курагу і перемішайте.
  3. Розімніть фету, додайте сметану. Яловичину перекрутіть на фарш, відбийте,  додайте сіль, перець, мускатний горіх та яйце.
  4. Викладіть яловичий фарш квадратом, зверху змастіть пастою з фети, по центру покладіть смужку печінкового паштету та загорніть рулет. Оберніть його плетеним килимком з бекону.
  5. Випікайте впродовж 1 год. за температури 200°C.