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
М'ясний пиріг Монастирська хата: як приготувати тісто і начинку | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

М’ясний пиріг Монастирська хата: рецепт тіста та начинки

Все буде смачно

Пиріг Монастирська хата може бути не тільки солодким! Порадуйте себе і своїх близьких новим смаком. М’ясний пиріг Монастирська хата за нашим рецептом готується просто і виходить надзвичайно смачно. Читайте покроковий рецепт приготування м’ясного пирога Монастирська хата. У нашому матеріалі ви знайдете як зробити тісто і начинку.

Складові:

витяжне тісто:

  • борошно – 960 г
  • соняшникова олія – ​​180 мл
  • яйця – 4 шт.
  • вода – 500 мл
  • сіль – 10 г

начинка:

  • яловичина (лопатка) – 1 кг
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • червоний болгарський перець – 1 шт.
  • помідори (великі) – 2 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • сир (9%) – 300 г
  • кріп – 4 гілочки
  • петрушка – 4 гілочки
  • соняшникова олія – ​​40 мл
  • сіль – 15 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • базилік (сухий) – 2 г
  • орегано (сухий) – 1 г
  • м’ята (суха) – 1 г
  • кунжут – 25 г

соус «бешамель»:

  • вершкове масло – 100 г
  • борошно – 100 г
  • молоко (2,5%) – 1 л
  • твердий сир «гауда» – 50 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • мелений білий перець – 2 г
  • сіль – 5 г

Спосіб приготування:

  1. Зробіть витяжне тісто: збийте яйця, воду, сіль і масло. Підмішування борошно, замісити до однорідності.
  2. Для м’ясної начинки: обсмажте подрібнену цибулю і натерту моркву, додайте яловичий фарш, смажте до напівготовності. Посоліть, поперчіть, перемішайте.
  3. Для овочевої начинки: змішайте кубики помідорів з подрібненим болгарським перцем і перцем чилі. Додайте сіль і сухий базилік.
  4. Для сирної начинки: сир перетріть через сито. Додайте орегано, сушену м’яту і подрібнену зелень. Перемішайте.
  5. Розкачайте тісто, по черзі викладайте смужками начинку, загорніть тістом та обріжте.
  6. Випікайте м’ясні, овочеві та сирні трубочки протягом 20 хвилин. при температурі 180 ° C.
  7. Для соусу «бешамель»: розтопіть вершкове масло, додайте борошно, влийте молоко. Додайте мелений мускатний горіх, мелений білий перець і сіль.
  8. Викладіть запечені трубочки гіркою. Кожен шар змащуйте соусом. Зверху з усіх боків змастіть соусом з додаванням тертого сиру. Присипте кунжутом.
  9. Запікайте пиріг 10 хвилин при температурі 180 ° C.