Рулетики з яловичини з болгарським перцем

Все буде смачно

рулетики з яловичини з болгарським перцем

яловичина (лопатка) — 350 г

червоний болгарський перець — 2 шт.

корінь імбиру — 2 см

лимон — 1 шт.

зелена цибуля — 3 стебла

олія — 55 мл

сіль — 5 г

чорний мелений перець — 1 г

для соусу:

цукор — 8 г

яблучний оцет (4-5%) – 20 мл

соєвий соус — 250 мл

корінь імбиру — 2 см

часник — 1 зубчик

Яловичину наріжте слайсами, відбийте та занурте на 10 хв. у суміш лимонного соку, натертого імбиру, солі, чорного меленого перцю та олії.

Червоний болгарський перець наріжте соломкою та обсмажте з олією до напівготовності. На кожен шматок яловичини викладіть по 4 смужки перцю, загорніть у рулетик та зв’яжіть ошпареною окропом зеленою цибулею. Обсмажте впродовж 4 хв.

Для соусу – з‘єднайте соєвий соус, цукор, пропущений через прес часник, яблучний оцет та натертий імбир. Доведіть до кипіння та проваріть 2 хв. Злегка остудіть, процідіть та подавайте з рулетиками.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля