М’ясний перекладинець

Все буде смачно

м'ясний перекладинець

яловичина (лопатка) — 500 г

яловичина (ошийок) — 200 г

кріп — 5 гілочок

петрушка — 5 гілочок

зелена цибуля — 3 стебла

вершкове масло — 30 г

паприка — 3,5 г

часник — 1 зубчик

сіль — 10 г

чорний мелений перець — 2 г

олія — 20 мл

Наріжте м’ясо слайсами, відбийте, посоліть та поперчіть. Для начинки – змішайте подрібнені кріп, петрушку та зелену цибулю, пропущений через прес часник, паприку, м’яке вершкове масло та сіль.

Сформуйте м’ясну кулю за принципом качана капусти: перекладайте почергово шматочки лопатки та ошийка, промащуючи їх начинкою.

Зверху змастіть перекладинець олією, загорніть у фольгу та відправте у духовку на 1 год. за температури 200°C. За 15 хв. до готовності приберіть фольгу.