Кульки з яловичини у фритюрі

Все буде смачно

кульки з яловичини у фритюрі

яловичина (лопатка) — 400 г

морква (середня) — 1 шт.

борошно — 150 г

яйце — 1 шт.

сметана (20%) – 40 мл

сіль — 5 г

чорний мелений перець — 1 г

олія — 250 мл

Приготуйте з яловичини фарш, відбийте. Додайте натерту моркву, яйце, борошно, сметану, сіль та перець. Перемішайте.

Сформуйте кульки. Обкачайте у борошні та обсмажте у фритюрі впродовж 3-4 хв. до рум’яної скоринки.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля