Ковбаса в чашці

Все буде смачно

ковбаса в чашці

яловичина (лопатка) — 500 г

молоко (2,5%) — 375 мл

яйця — 1 шт.

крохмаль — 60 г

манна крупа — 25 г

часник — 3 зубчики

сіль — 10 г

цукор — 4 г

чорний мелений перець — 2 г

мелений коріандр — 1,5 г

мелений кардамон — 1 г

мелений мускатний горіх — 1 г

олія — 20 мл

Наріжте яловичину шматочками та подрібніть блендером на однорідний фарш. Частинами влийте молоко. Додайте яйце, крохмаль, манну крупу, сіль, цукор, чорний мелений перець, мелений коріандр, кардамон, мускатний горіх та часник. Збийте до консистенції густої сметани.

Вистеліть на дно каструлі рушник, залийте водою та нагрійте до 50°C. Викладіть фарш у змащені олією чашки (250 мл), не доходячи до верху 2 см. Постукайте ними об стіл, щоб вийшло зайве повітря. Накрийте плівкою.

Занурте чашки у каструлю з нагрітою водою. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою, варіть ковбасу 40 хв.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля