Meat Loaf

Все буде смачно

Meat-Loaf

вівсяні пластівці («геркулес») – 250 г

яловичина (лопатка) – 250 г

свинина (лопатка) – 250 г

куряче філе – 300 г

бекон – 100 г

яйця – 2 шт.

цибуля – 1 шт.

часник – 1 зубчик

олія – 60 мл

свиняча сітка – 40 см

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

червоний мелений перець – 1 г

паприка – 3 г

чебрець – 3 г

Подрібніть цибулю та часник, обсмажте до прозорості. Куряче філе, свинину і яловичину перекрутіть через м’ясорубку. Змішайте фарш з обсмаженою цибулю та часником, яйцями, вівсяними пластівцями, сіллю, перцем і чебрецем. Залиште на 15 хв.

На свинячу сітку викладіть смужки бекону. Зверху розподіліть фарш. Змастіть  олією з червоним меленим перцем та паприкою. Загорніть в рулет. Змастіть пряною олією та запікайте 45 хв. за температури 180°C.