Вівсяні котлети з грибами

Все буде смачно

котлєти

вівсяні пластівці – 300 г

картопля – 3 шт.

печериці – 240 г 

яйце – 1 шт. 

цибуля – 1 шт.

часник – 3 зубчики

петрушка – 3 гілочки

кріп – 3 гілочки

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

мелений мускатний горіх – 3 г

вершкове масло – 100 г

олія – 40 мл

Почистіть та наріжте цибулю, пропустіть через м’ясорубку разом з часником, печерицями та петрушкою. Залийте окропом 2 склянки вівсянки, залишіть на 10 хвилин під кришкою для запарювання.

Картоплю почистіть і натріть на дрібній тертці. Відіжміть і додайте до грибного фаршу. Також додайте набряклі вівсяні пластівці, яйце, сіль, чорний мелений перець та мускатний горіх.

Для паніровки – подрібніть у блендері 100 г сухих вівсяних пластівців. Для начинки – подрібніть кріп і змішайте з м’яким вершковим маслом.

Сформуйте з фаршу кульки, загорніть у кожну по 1 ч. л. начинки. Зліпіть котлети, обкачайте їх у вівсяній паніровці та обсмажте продовж 4-5 хвилин з кожного боку.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля