Скірлі

Все буде смачно

скірлі

вівсяні пластівці («геркулес») – 200 г

свинина (лопатка) – 700 г

цибуля ріпчаста – 3 шт.

морква – 1 шт.

часник – 2 зубчики

томатна паста – 60 г

біле сухе вино – 50 мл

вершкове масло – 100 г

чебрець (сухий) – 3 г

аніс – 1 зірочка

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 15 г

білий мелений перець – 3 г

лавровий лист – 1 шт.

чорний перець горошком – 4 шт.

духмяний перець горошком – 4 шт.

петрушка – 10 гілочок

олія – 20 мл

Зваріть бульйон: свинячу кістку залийте 1 л холодної води. Додайте моркву, цибулю, часник, сіль, лавровий лист, чорний та духмяний перець горошком, аніс. Проваріть 45 хв. та процідіть.

Обсмажте до прозорості подрібнену цибулину з часником. Додайте перекручене через м‘ясорубку м‘ясо, обсмажте до посвітління. Покладіть томатну пасту, влийте вино та 1 скл. бульйону. Посоліть та поперчіть. Тушкуйте 15 хв.

Ще одну цибулину наріжте чвертькільцями і обсмажте на вершковому маслі до рум’яності. Додайте вівсяні пластівці, сіль, чебрець, чорний та білий мелений перець. Смажте 7 хв.

На обсмажену вівсянку викладіть фарш, посипте подрібненою петрушкою та чорним меленим перцем.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля