Фруктово-ягідна запіканка з вівсянкою

Все буде смачно

Fruktovo-yagodnaya-zapekanka

вівсяні пластівці («екстра-3») – 200 г

молоко (3,2%) – 500 мл

волоські горіхи – 150 г

цукор – 100 г

вершкове масло – 50 г

яблука – 2 шт.

банан – 1 шт.

вишня (заморожена) – 100 г

яйце – 1 шт.

розпушувач – 5 г

крохмаль – 10 г

ванільний цукор – 8 г

духмяний перець – 5 горошин

лавровий лист – 2 шт.

для присипки:

вівсяні пластівці («екстра-3») – 100 г

цукор – 50 г 

Збийте яйце з молоком, додайте вершкове масло, перемішайте до однорідності. Подрібніть волоські горіхи, додайте перетертий у ступці лавровий лист з ванільним цукром та духмяним перцем, розпушувач та вівсяні пластівці (200 г).

Очищені яблука наріжте слайсами. До вишні додайте крохмаль, змішайте з яблуками. У змащену вершковим маслом форму викладіть половину яблук з вишнями.

У центрі покладіть банан. Висипте суху масу. Залийте яєчно-молочною сумішшю. Зверху викладіть яблука з вишнями, що залишилися. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 45 хв.

Готову запіканку посипте хрусткими вівсяними пластівцями. Для цього пластівці (100 г) попередньо запечіть з цукром впродовж 15 хв. за температури 100°C.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля