Тимбаль

Все буде смачно

тімбаль

філе хека – 750 г

макарони («Букатіні») – 300 г

сир твердий – 100 г

томати – 5 шт.

маслини (без кісточок) – 10 шт.

яйце – 2 шт.

цибуля ріпчаста – 1 шт.

часник – 2 зубчики

вершки (33%) – 60 мл

вершкове масло – 20 г

сіль – 15 г

олія – 60 мл 

Відварені до напівготовності макарони обдайте окропом, додайте вершкове масло та остудіть.

Для начинки обсмажте подрібнену цибулю, часник, кубики помідорів без шкірки, шматочки маслин. Змішайте окремо яйця, вершки, сіль та нарізане кубиком філе хека. Додайте до суміші остиглу засмажку, перемішайте.

Змастіть форму маслом. Викладіть по спіралі макарони, закриваючи дно та борти. Потім покладіть шар тертого сиру, далі – начинку, і зверху по спіралі викладіть кришечку з макаронів.

Накрийте форму фольгою та відправте у духовку, розігріту до 180°C, на 40 хв. За 10 хв. до готовності зніміть фольгу.