Сосиски з хека

Все буде смачно

сосиски хек

філе хека — 500 г

яйця — 1 шт.

молоко — 100 мл

хліб — 100 г

цибуля — 1 шт.

часник — 3 зубчики

вершкове масло — 50 г

олія — 40 мл

чорний мелений перець — 2 г

орегано — 2 г

сухий базилік — 2 г

сіль — 5 г

Приготуйте фарш: із вчорашнього хліба зріжте скоринку, подрібніть його руками, залийте молоком на 5 хв. Очистіть цибулю та часник, цибулю розріжте на 4 частини. Філе хека наріжте шматочками.

Пропустіть хека, цибулю, часник та хліб через дрібну решітку м‘ясорубки.

В окремій мисці збийте яйце з сіллю, чорним меленим перцем, орегано та сухим базиліком. Додайте яєчну масу до фаршу, перемішайте, потім відбийте фарш руками.

Сформуйте сосиски. На відріз харчової плівки викладіть фарш, відступаючи від краю 1-1,5 см. Згорніть плівку за принципом цукерки. Кінці плівки зав‘яжіть вузликом. Відваріть рибні сосиски в окропі протягом 5 хвилин.

Потім дістаньте їх шумівкою, зніміть плівку, обсмажте на пательні з олією по 7 хв. з кожного боку. Викладіть обсмажені сосиски на паперові рушники, потім перекладіть на тарілку та полийте розтопленим вершковим маслом.