Хек «Намбан-Дзуке»

Все буде смачно

намбан-дзуке

хек (філе) – 600 г

гливи – 60 г

солодкий перець – 60 г

курячі кістки (каркаси) – 500 г 

ріпчаста цибуля – 120 г

зелена цибуля – 3 пера

соєвий соус – 100 мл

яблучний оцет – 70 мл

олія – 500 мл 

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 5 г

крохмаль – 150 г

лимон – 1 шт.

перець чилі – 7 г 

Обсмажте на розжареній пательні кільця ріпчастої цибулі, невеликі смужки зеленої цибулі, слайси глив та болгарського перцю.

Філе хека поріжте на шматочки, посоліть, поперчіть та запаніруйте у крохмалі. Обсмажте рибу з обох боків у фритюрі.

Приготуйте соус-маринад. Для цього у сотейнику змішайте курячий бульйон, соєвий соус, яблучний оцет та слайси перцю чилі. Доведіть суміш до кипіння.

У глибоку форму викладіть нарізаний кільцями лимон, зверху покладіть обсмаженого у фритюрі хека, поверх нього викладіть овочі та залийте все гарячим соусом-маринадом.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля