Рибні нагетси

Все буде смачно

рибний нагетс2

філе хека – 300 г

панірувальні сухарі – 200 г

борошно – 100 г

яйце – 1 шт.

йогурт (3,2%) – 40 мл

молоко (2,5%) – 40 мл

гірчиця – 40 мл

соєвий соус – 100 мл

білий мелений перець – 3 г

сушена кінза – 2 г

перець чилі (пластівці) – 3 г

кунжут чорний – 50 г

кунжут білий – 50 г

сіль – 5 г

Наріжте філе хека брусочками та замаринуйте у суміші соєвого соусу, білого меленого перцю, сушеної кінзи та пластівців перцю чилі.

Для кляру змішайте молоко, йогурт, гірчицю, яйце, посоліть та збийте до однорідності. Обкачайте шматочки риби у борошні, занурте в кляр, обкачайте у панірувальних сухарях, знову занурте в кляр та обкачайте у суміші білого та чорного кунжуту.

Запечіть нагетси у розігрітій до 170°C духовці впродовж 25 хв., за 10 хв. до готовності переверніть на зворотній бік для підрум‘янення.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля