Рибні кекси з броколі

Все буде смачно

кекси з хеком і броколі

філе хека – 600 г

броколі – 250 г

цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

яйце – 1 шт.

сметана (20%) – 40 мл

кефір (2,5%) – 40 мл

крохмаль – 60 г

твердий сир «гауда» – 150 г

борошно – 50 г

моцарелла – 100 г

петрушка – 5 гілочок

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 1 г

духмяний мелений перець – 2 г

Пропустіть через м’ясорубку філе хека, цибулю та моркву. Додайте духмяний та чорний мелений перець, посоліть, вимісіть фарш до однорідності.

Окремо змішайте яйце, сметану, кефір, борошно та крохмаль. Додайте до фаршу. Викладіть рибну масу у формочки на ¾ висоти.  У середину кожної формочки покладіть суцвіття броколі, а зверху – моцареллу.

Запікайте кекси у розігрітій до 180°C духовці впродовж 25 хв. Посипте петрушкою.