Косички з хека на грибній подушці

Все буде смачно

косичка

тушки хека – 2 шт.

печериці – 500 г

олія – 20 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 4 г

мелена паприка – 3 г

хмелі-сунелі – 3 г

для соусу:

листя салату – 1 пучок

часник – 2 зубчики

цибуля – 1 шт.

лавровий лист – 1 шт.

крохмаль – 10 г

лимон – 1 шт.

олія – 60 мл

сіль – 5 г

білий мелений перець – 2 г

Розберіть рибу на філе, розріжте кожне філе на 3 повздовжні смужки, не дорізаючи до хвоста 2 см. Натріть хека сумішшю солі, меленої паприки та чорного перцю. Заплетіть філе у косички, кінці закріпіть ниткою. Запікайте рибу 20 хв. за температури 180°C.

Шампіньйони розріжте навпіл та обсмажте на сильному вогні на сковороді-гриль. Посоліть, поперчіть, додайте хмелі-сунелі.

Для соусу – обсмажте цибулю з часником, додайте шматочки листя салату, витримайте на вогні ще кілька хвилин та перебийте у блендері.

Додайте олію, лавровий лист, сіль, білий мелений перець, тушкуйте на повільному вогні ще 2 хв. Додайте розведений у лимонному сокові крохмаль і варіть соус до загуснення. Подавайте косички на грибній подушці разом із соусом.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля