Клаб-сандвічі з хеком

Все буде смачно

сендвіч

філе хека – 300 г

кукурудзяне борошно – 120 г

хліб для тостів – 6 шт.

листя салату – 4 шт.

помідори – 2 шт.

мариновані огірки – 2 шт.

сметана (21%)– 100 мл

твердий сир «гауда» – 100 г

петрушка – 4 гілочки

кріп – 4 гілочки

часник – 2 зубчики

олія – 40 мл

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 6 г 

Запаніруйте філе хека у суміші кукурудзяного борошна, солі та перцю. Обсмажте по 5 хв. з кожного боку та розріжте навпіл.

Підсушені тости змастіть соусом зі сметани, подрібненої зелені, часнику, перцю та солі. Зверху викладіть листя салату, слайси солоного огірка, кружечки помідора, сир та обсмажене філе хека.

Прикрийте ще одним тостом і повторіть прошарки. Закріпіть кути сандвіча шпажками та розріжте його навпіл по діагоналі.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля