Кальмари, фаршировані картоплею

Все буде смачно

кальмар-фарширований-(2)

кальмари – 6 шт.

картопля – 700 г

печериці – 300 г

креветки коктейльні – 150 г

соняшникова олія – 80 мл

цибуля ріпчаста – 1 шт.

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

для соусу:

вершки (20%) – 200 мл

біле сухе вино – 200 мл

червона ікра – 80 г

цибуля (ріпчаста) – 1 шт.

вершкове масло – 70 г

Відварену у мундирах картоплю очистіть від шкірки, потовчіть на пюре. Змішайте із коктейльними креветками та шампіньйонами, обсмаженими з цибулею. Поперчіть.

Нафаршируйте розморожені кальмари начинкою та обсмажте по 3 хв. з обох боків.

Для соусу – розтопіть на пательні вершкове масло, додайте порізану кубиком цибулю та обсмажте до прозорості. Влийте вершки, дайте закипіти. Зніміть з вогню, влийте вино та додайте до соусу червону ікру. Подавайте до фаршированих картоплею кальмарів.