Картопляний салат з куркою та ананасом

Все буде смачно

салат-з-картошкой-ы-ананасом-(2)

картопля – 500 г

куряче філе – 250 г

консервований ананас – 100 г

сметана (20%) – 120 мл

волоські горіхи – 50 г

лимон – 1 шт.

листя салату – 3 шт.

олія – 40 мл

карі – 12 г

куркума – 3 г

кінза – 1 пучок

часник – 1 зубчик

лавровий лист – 1 шт.

сіль – 10 г

для млинців: 

борошно – 160 г

яйця – 2 шт.

молоко (2,5%) – 200 мл

цукор – 25 г

сіль – 5 г

олія – 40 мл

Картоплю поріжте на скибочки, заправте олією, лимонним соком, куркумою та сіллю, перемішайте і  запечіть на декові з пергаментом впродовж 15 хв. за температури 180°C. Також запечіть 15 хв. куряче філе у фользі з лавровим листом.

Змішайте яйця з сіллю, цукром та молоком. Додайте борошно та олію. Посмажте млинці. Змастіть їх маслом, покладіть на перевернуті банки. Поставте у духовку, нагрійте її до 180°C та підсушіть млинці впродовж 10 хв. Остудіть.

Для заправки салату – перебийте до однорідності часник, карі, сметану, кінзу, сіль та сік лимона. Залийте заправкою подрібнені консервовані ананаси, картоплю, порізане кубиком філе. Перемішайте.

Подавайте у кошиках з млинців, вистеливши їх листям салату. Присипте подрібненими горіхами.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля