PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Картопляні рьошті

Все буде смачно

решті

картопля – 500 г

вершкове масло – 100 г

домашній сир (10%) – 100 г

молоко (3,2%) – 40 мл

скумбрія – 500 г

олія – 60 мл

зелена цибуля – 2 пера

лимон – 1 шт.

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

Філе скумбрії без шкірки поріжте на шматочки, обсмажте 10 хв. до золотавості. Картоплю натріть на крупній терці, збризніть соком лимона, посоліть, викладіть на марлю та вичавіть сік.

Додайте до картопляної маси перець та розтоплене масло, перемішайте. Посмажте млинці.

Для начинки – сир розітріть з молоком, додайте сіль, скумбрію, подрібнену петрушку. Перемішайте. Розподіліть начинку по картопляних рьошті, викладаючи її на одну половину млинця і прикриваючи іншою.