Іспанський омлет з картоплею

Все буде смачно

омлетз-картошкой

картопля – 400 г

яйця – 6 шт.

перець болгарський червоний – 2 шт.

часник – 1 зубчик

олія – 60 мл

вершкове масло – 10 г

сіль – 4 г

чорний мелений перець – 2 г

Кружальця картоплі обсмажте 15 хв. Посоліть та поперчіть. Перець загорніть у фольгу, запечіть впродовж  15 хв. за температури 200°C. Остудіть, почистіть та поріжте кубиком.

Збийте яйця, додайте сіль, м‘яке вершкове масло, часник та подрібнений перець. Вилийте на картоплю. Готуйте омлет під кришкою 10 хв. з одного боку та 5 хв. з іншого.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля