Сендвіч по-корейськи: рецепт покроковий

Все буде смачно

Сендвіч, напевно найпопулярніша їжа в світі. Адже немає нічого простішого, ніж взяти скибочки хліба, покласти в них улюблену начинку і насолоджуватися смачним і ситним блюдом. Крім того, сендвіч – найзручніша їжа, яку тільки можна придумати. Взявши його на роботу, в школу або на прогулянку, ви не тільки не залишитеся голодними, але і не забруднитеся під час його вживання. Тому, такі бутерброди і настільки популярні у всьому світі. Сендвіч по-корейськи – це простий, смачний та дієтичний бутерброд. Але в той же час він відрізняється від класичного рецепту сендвіча, і таким чином внесе різноманітність у ваш раціон. Читайте рецепт сендвіча по-корейськи в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • картопля – 400 г
  • білий хліб (тостовий) – 6 шматочків
  • яйця – 3 шт.
  • огірок свіжий – 1 шт.
  • сметана (20%) – 100 мл
  • гірчиця зернова – 40 мл
  • листя салату – 3 шт.
  • кріп – 2 гілочки
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 2 г
  • цукор – 25 г
  • білий мелений перець – 1 г

Спосіб приготування:

  1. Відварену картоплю потовчіть на пюре. Подрібніть варені яйця. Перемішайте.
  2. Огірок очистіть від шкірки, поріжте кубиками, присоліть та залиште на 5 хв. Відіжміть рідину та додайте до картоплі разом з яйцями, білим меленим перцем, цукром, сметаною та гірчицею. Перемішайте та дайте настоятися 10 хв.
  3. Підсушені у духовці тости натріть часником, присипте кропом, зверху викладіть лист салату та намастіть його картопляною масою.
  4. Накрийте ще одним тостом та розріжте сандвічі по діагоналі.