Салат «Бенгальські вогні»

Все буде смачно

miniatyura7-620x400

куряче філе — 500 г

цибуля — 1 шт.

картопля (середня) — 400 г

консервована кукурудза — 100 г

олія — 290 мл

сіль — 18 г

чорний мелений перець — 11 г

для заправки:

сметана (15%) — 100 мл

чорний кунжут — 25 г

цукор — 25 г

лимон — 1 шт.

апельсин — 1 шт.

сіль — 2 г

Нарізане кубиком куряче філе посоліть, поперчіть, промаринуйте 5 хв. і обсмажте до рум‘яності. Натріть на терці картоплю, замочіть у воді та просушіть. Посоліть, поперчіть, обсмажте у фритюрі до золотавості.

Подрібніть цибулю, посоліть та поперчіть. Для соусу – змішайте сметану, сік апельсина та лимона, чорний кунжут, цукор та сіль.

Викладіть салат у бокали в такій послідовності: філе, соус, цибуля, консервована кукурудза, знову соус і поверх нього – хрумка  картопля.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля