Новорічна ялинка з млинцевих ролів

Все буде смачно

IMG_6334

для млинців:

молоко (2,5%) — 500 мл

шпинат (заморожений) — 150 г

яйця — 5 шт. 

борошно — 320 г

олія — 65 мл

цукор — 25 г

сіль — 10 г

для начинки:

філе малосольного лосося — 200 г

шинка — 100 г

плавлені сирки — 2 шт.

жовтий болгарський перець — 1 шт.

червоний болгарський перець — 1 шт.

огірки — 2 шт.

білий хліб (тостовий) — 30 г

для соусу:

сметана (20%) — 150 мл

вершки (18%) — 100 мл

часник — 2 зубчики

петрушка — 10 гілочок

олія — 20 мл

сіль — 2 г

Приготуйте тісто: змішайте розморожений шпинат, яйця, молоко, цукор, сіль, борошно та олію. Посмажте млинці.

Для соусу – подрібніть петрушку з часником та олією, додайте збиті з сіллю вершки та сметану. Перемішайте і залиште настоюватися.

Для начинки – наріжте брусочками філе лосося, шинку, плавлений сир, очищений від шкірки огірок та червоний болгарський перець.

Змастіть соусом млинці та загорніть у них начинку у таких комбінаціях: лосось та плавлений сир, шинка та болгарський перець, огірок та плавлений сир. Залиште настоятися.

Розріжте рулети на роли. Викладіть у формі ялинки. На верхівці встановіть зірку з обсмаженого тостового хліба.