Новорічний крокембуш

Все буде смачно

a9da661b7de3771e84dbd61228c9253e

для зеленого тіста:

борошно – 150 г

цукор – 150 г

вершкове масло – 120 г

барвник зеленого кольору (гелевий) – 3 мл

для заварного крему:

молоко (2,5%) – 750 мл

цукор – 200 г

яйця – 3 шт.

борошно – 175 г

ванільний цукор – 5 г

вершкове масло – 20 г

для заварного тіста:

вершкове масло – 100 г

вода – 250 мл

сіль – 5 г

цукор – 8 г

борошно – 160 г

яйця – 5 шт.

для карамелі:

вода – 50 мл

цукор – 200 г

Приготуйте зелене пісочне тісто. Змішайте борошно, цукор, вершкове масло та зелений барвник. Оберніть плівкою, покладіть у холодильник на 30 хв. Розкачайте, виріжте кружальця і знову поставте в холодильник.

Для крему – нагрійте молоко з цукром, влийте суміш збитих яєць, борошна та ванільного цукру. Помішуючи, заварюйте  крем на повільному вогні до загущення. Додайте вершкове масло, остудіть у мисці під плівкою.

Для заварного тіста – розтопіть вершкове масло у воді з сіллю та цукром. Додайте борошно, швидко перемішайте і варіть, доки тісто не збереться докупи. Зніміть з вогню, додайте по одному яйця, ретельно вимісіть .

За допомогою кондитерського мішка відсадіть на дека з пергаментом кружечки тіста. Зверху викладіть зелені заготовки. Випікайте 10 хв. за температури 210°C. Остудіть. Начиніть профітролі заварним кремом.

Змайструйте паперовий конус та вистеліть його зсередини пергаментом. Із води та цукру зваріть карамель. Змастіть низ та боки тістечка карамеллю, викладіть у гострий кінець конуса зеленою стороною донизу.

Інші тістечка змащуйте карамеллю та заповнюйте конус так, щоб зелені бочки були повернуті до зовнішньої сторони. Остудіть крокембуш, зріжте конус, поставте десерт на основу, зніміть папір, прикрасьте карамельними нитками та притрусіть цукровою пудрою.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля