PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Кролик по-мальтійськи

Все буде смачно

00023582

тушка кролика – 1,8 кг

цибуля ріпчаста – 1 шт. 

олія – 120 мл

оливки без кісточок – 100 г

насіння соняшника (смажене) – 50 г

базилік свіжий – 3 гілочки

цукор – 25 г

біле сухе вино – 200 мл

томатна паста – 60 г

сіль – 45 г

чорний мелений перець – 2 г

вода – 125 мл

Шматки кролика помийте, просушіть, натріть сіллю та обсмажте до рум‘яності. Перекладіть в казанок, влийте воду та тушкуйте 40 хв.

Додайте оливки, смажене насіння соняшника, цукор, чорний мелений перець, а також цибулю, спасеровану із томатною пастою. Тушкуйте 10 хв. Додайте вино та проваріть кроля ще 10 хв.

Готову страву подавайте з соусом, притрусіть насінням соняшника та прикрасьте базиліком.