PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Рулет-вінок з сьомги та скумбрії

Все буде смачно

skVSsem

сьомга слабосолена — 500 г

скумбрія гарячого копчення — 500 г (ціла тушка)

вершкове масло — 100 г

домашній сир (18%) — 200 г

сметана (25%) —80 мл

оливки без кісточок — 50 г

лимон — 1 шт.

петрушка – 3 гілочки

кріп — 3 гілочки

часник — 1 зубчик

перець  чорний мелений — 2 г 

Перебийте до однорідності петрушку, кріп, часник, сир та сметану. Додайте подрібнені оливки, шматочки філе скумбрії, цедру лимона, чорний мелений перець та вершкове масло. Перемішайте.

Форму з плівкою вистеліть слайсами сьомги (2/3). Викладіть начинку, накрийте сьомгою, що залишилася. Загорніть краями плівки та охолодіть впродовж 2 год.