Рулет-вінок з сьомги та скумбрії

Все буде смачно

skVSsem

сьомга слабосолена — 500 г

скумбрія гарячого копчення — 500 г (ціла тушка)

вершкове масло — 100 г

домашній сир (18%) — 200 г

сметана (25%) —80 мл

оливки без кісточок — 50 г

лимон — 1 шт.

петрушка – 3 гілочки

кріп — 3 гілочки

часник — 1 зубчик

перець  чорний мелений — 2 г 

Перебийте до однорідності петрушку, кріп, часник, сир та сметану. Додайте подрібнені оливки, шматочки філе скумбрії, цедру лимона, чорний мелений перець та вершкове масло. Перемішайте.

Форму з плівкою вистеліть слайсами сьомги (2/3). Викладіть начинку, накрийте сьомгою, що залишилася. Загорніть краями плівки та охолодіть впродовж 2 год.

 

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля