Палаючий різдвяний пудинг

Все буде смачно

Самый дорогостоящий рождественский пудинг

чорний шоколад (70%) — 100 г

молоко (2,5%) — 400 мл

борошно пшеничне — 150  г

вершкове масло — 100 г

цукрова пудра — 145 г

ванільний цукор — 20 г

яйця — 6 шт.

родзинки — 75 г

ром (темний)— 200 мл

сіль – 2 г

Поставте на вогонь молоко. Додайте борошно, подрібнений шоколад та ванільний цукор. Перемішуйте до розчинення шоколаду. Остудіть. Перелийте до збитого з цукровою пудрою масла.

Додайте збиті жовтки та окремо збиті з дрібкою солі білки, а також замочені в ромі родзинки. Випікайте 30 хв. за температури 180°C. Перед подачею – полийте пудинг ромом та підпаліть.