Новорічні ялиночки з лаваша

Все буде смачно

zK5E2eHakco

сир «адигейський» –  150 г

твердий сир – 50 г

болгарський перець (червоний) – 1 шт.

маслини без кісточки – 10 шт.

базилік  свіжий (зелений) – 1 гілочка

лаваш із додаванням шпинату – 1 шт.

сметана (21%) – 60 мл

гірчиця – 5 мл

яблуко (зелене) – 2 шт. 

До натертого сиру додайте кубики болгарського перцю, тертий «Адигейський» сир, подрібнений базилік. Заправте сметаною та гірчицею.

Змастіть начинкою зелений лаваш, згорніть рулетом. Оберніть плівкою, надайте трикутної форми, покладіть у морозилку на 30 хв. Підмерзлі рулети наріжте трикутниками. Насадіть їх на зубочистки з оливками.