Піца «Вулкан» від Сергія Калініна

Все буде смачно

kalinin9

свинячий окіст – 200 г

борошно – 160 г

сухі дріжджі – 10 г

олія – 60 мл

вода – 125 мл

печериці – 100 г

твердий сир – 50 г

червона цибуля – 1 шт.

болгарський перець – 1 шт.

помідори – 2 шт.

бекон – 100 г

часник – 1 зубчик

сіль – 12 г

цукор – 4 г

чорний мелений перець – 2 г

орегано – 2 г

З‘єднайте борошно, дріжджі, сіль, цукор, теплу воду та олію. Замісіть м’яке, еластичне тісто. Накрийте його рушником і залишіть на 40 хвилин.

Приготуйте соус. Для цього помідори очистіть від шкірки і подрібніть блендером. Обсмажте часник, додайте до нього томатне пюре, сіль, перець і орегано. Протушкуйте соус впродовж 10 хвилин.

Обсмажте нарізану кубиками свинину. Посоліть і поперчіть. Капелюшки грибів наріжте слайсами, цибулю – півкільцями, болгарський перець – кубиками. Твердий сир натріть на крупній тертці.

Тісто для піци розкачайте в пласт завтовшки 5 мм. У центрі пласта зробіть відбиток піалою діаметром 10 см, потім розріжте центральне коло на 6 рівних сегментів.

Нерозрізану зовнішню частину тіста змастіть соусом. Зверху на соус покладіть півкільця цибулі, обсмажені шматочки м’яса, слайси грибів, шматочки болгарського перцю та твердий сир.

Загорніть на начинку один із сегментів розрізаного тіста, закріпіть його з зовнішнього краю піци. Так само вчиніть з іншими сегментами. Зліплені частини обгорніть слайсами бекону. Випікайте піцу в розігрітій до 200 °C духовці впродовж 20 хвилин.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля