М’ясні мішечки з ананасами

Все буде смачно

78f224d94995a5fca130e55086ab63c8

свинячий окіст – 600 г

куряче філе – 150 г

бекон – 200 г

ананаси (консервовані) – 150 г

апельсини – 3 шт.

лимон – 1 шт.

петрушка ­– 10 гілочок

сіль – 7 г

хмелі-сунелі – 2 г

червоний мелений перець – 1 г

Свинину поріжте на слайси та відбийте до товщини 5 мм. Для маринаду – з лимона та апельсинів вичавить сік, додайте подрібнену петрушку, сіль, червоний перець та хмелі-сунелі. Перемішайте. Покладіть у маринад відбиту свинину.

Куряче філе поріжте кубиком в 1 см. Змішайте з нарізаними консервованими ананасами та присоліть.

У формочки покладіть по дві смужки бекону навхрест. Поверх них викладіть замариновані пласти свинини. Розкладіть начинку з курки та ананасів і загорніть усередину краї відбивних та бекону.

Поставте формочки з мішечками на деко, накрийте фольгою. Запікайте у розігрітій до 180°C духовці 30 хв. За 15 хв. приберіть фольгу.