Гармошка зі свинини з помідорами

Все буде смачно

svinina-garmoshka-zapechennaya-s-syrom-i-pomidorami01

свинячий окіст – 1,5 кг

помідори – 3 шт.

картопля – 6 шт.

цибуля – 4 шт.

морква – 2 шт.

болгарський перець – 2 шт.

світле пиво – 250 мл

часник – 4 зубчики

лимон – 1 шт.

розмарин – 3 гілочки

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 7 г

чебрець (свіжий) – 1 гілочка

чебрець (сухий) – 2 г

коріандр – 3 г

паприка – 3 г

олія – 80 мл 

Очищену картоплю поріжте кружальцями, помийте та обсушіть. Додайте пропущений через прес часник, сіль, коріандр, паприку, сухий чебрець, чорний мелений перець та олію. Перемішайте. Викладіть на деко з пергаментом  та запечіть впродовж 10 хв. за температури 180°C.

Для маринаду – цибулю наріжте кубиком 3 мм. Подрібніть часник. Додайте свіжий розмарин, пиво, лимонний сік, сіль та перець. Перемішайте. На м’ясі зробіть поперечні надрізи через кожні 2 см. Натріть м’ясо маринадом.

Для шпигування м’яса поріжте кільцями помідори та цибулю. Також підготуйте овочі для овочевої подушки: болгарський перець та моркву наріжте  брусочками, цибулю – півкільцями. Додайте сіль, перець та олію. Перемішайте.

У рукав для запікання покладіть запечену картоплю та нарізані овочі зі спеціями. У надрізи замаринованої свинини вкладіть кільця цибулі та помідорів. Перекладіть м’ясо у рукав на овочеву подушку.

Додайте зубчик часнику та гілочки розмарину й чебрецю. Закріпіть краї рукава. Запікайте у розігрітій до 190°C духовці 1 год.