Свинина по-мадярськи 

Все буде смачно

okorok_1

свинячий окіст – 450 г

печериці – 300 г

вершки (15%) – 150 мл

бекон – 50 г

твердий сир – 50 г

цибуля – 1 шт.

вершкове масло – 30 г

олія – 40 мл

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 7 г

паприка – 3 г

мускатний горіх – 2 г

петрушка – 5 гілочок 

М’ясо поріжте на слайси товщиною 1 см та відбийте. Змішайте сіль, чорний мелений перець, паприку та мускатний горіх.  Натріть спеціями м’ясо.

Наріжте соломкою бекон та підсмажте до рум‘яності на пательні без олії. Печериці покришіть руками та обсмажте до м’якості на вершковому маслі з олію. Окремо обсмажте до золотавості порізану кубиками цибулю.

Додайте до печериць обсмажену цибулю, сіль, перець та вершки. Перемішайте та залиште тушкуватися на кілька хвилин. Потім перебийте блендером на пюре.

На жирові з бекону обсмажте свинину – по 3-4 хв. з кожного боку. Викладіть на деко з пергаментом. На кожен слайс м’яса покладіть пюре з печериць, обсмажений бекон та натертий сир, змішаний з зеленню. Притрусить чорним меленим перцем. Випікайте у розігрітій до 180°C духовці 20 хв.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля