PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Шпундра

Все буде смачно

bc60544bc8b7754a5060c7b57a66506e

свинячий окіст – 500 г

сало (копчене) – 100 г

буряк – 2 шт.

цибуля – 2 шт.

квас – 250 мл

борошно – 50 г

олія – 20 мл

чорний мелений перець – 6 г 

сіль – 10 г

петрушка – 20 гілочок

зелена цибуля – 10 пер

лимонний сік – 10 мл

Сало поріжте кубиками, обсмажте до шкварок. М’ясо розріжте на шматочки, запаніруйте в борошні з сіллю та перцем, обсмажте на пательні зі шкварками до рум’яної скоринки.

Цибулю наріжте чверть-кільцями і обсмажте на олії до золотавості.

Буряки почистіть і наріжте дрібними кубиками.

Викладіть в казанок буряки,  м’ясо зі шкварками та обсмажену цибулю. Протушкуйте 5 хв. Додайте лимонний сік, квас, посоліть та поперчіть. Перемішайте. Накрийте кришкою і тушкуйте 1 год. Подавайте з подрібненою зеленню.