М’ясні шпажки

Все буде смачно

2013-09-26_083702

свинячий  окіст – 1 кг

гірчиця – 20 г

соєвий соус – 125 мл

лимон – 1 шт.

олія – 20 мл

часник – 3 зубчики

чорний мелений перець – 3 г

мускатний горіх – 2 г

паприка – 2 г 

М’ясо поріжте на слайси товщиною 3-4 мм. Для маринаду – гірчицю змішайте з соєвим соусом, додайте розчавлений часник, лимонний сік, чорний мелений перець, мускатний горіх та паприку. Викладіть у маринад шматочки м‘яса, перемішайте.

Потім відбийте м‘ясо до товщини 2 мм, скрутіть трубочками, викладіть їх на дошці, щільно притискаючи одна до одної. Проштрикніть дерев’яними шпажками та розріжте поміж ними трубочки.  Обсмажте м‘ясо на шпажках по 3-4 хв. з кожного боку.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля