М’ясні конвертики Cordon Bleu

Все буде смачно

140.750

свинячий окіст – 600 г

твердий сир – 150 г

шинка – 100 г

яйце – 1 шт.

молоко 2,5% – 125 мл

мак – 30 г

борошно – 100 г

панірувальні сухарі – 125 г

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

білий мелений перець – 3 г

часник (сухий) – 2 г

чебрець (сухий) – 2 г

олія – 250 мл 

М’ясо поріжте на шматочки товщиною 1 см і відбийте. Змішайте сіль, чебрець, чорний та білий мелений перець, сухий часник. Натріть м’ясо спеціями з одного боку.

Сир і шинку поріжте на слайси товщиною 5 мм. Для кляру – яйце і молоко збийте до однорідності. Для паніровки – підготуйте борошно, змішайте мак та панірувальні сухарі.

На слайси м’яса з боку спецій покладіть шматочок сиру, зверху – шинку і знову сир. Загорніть начинку в м’ясо, як конвертик. Обваляйте конвертики в борошні, потім в яєчному клярі, далі – в панірувальних сухарях з маком. Обсмажте у напівфритюрі до рум’яної скоринки.

Викладіть обсмажені конвертики на паперовий рушник, потім на деко з пергаментом. Запікайте 10 хв. в розігрітій до 180°C духовці.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля