Судак у буряковій шубі

Все буде смачно

DSC02319-1024x682

буряки – 2 шт.

судак (філе) – 2 шт. (500 г)

морква – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

лимон – 1 шт.

чебрець – 2 гілочки

базилік – 3 гілочки

м’ята – 3 гілочки

петрушка – 3 гілочки

сіль – 10 г

перець – 6 г

олія – 60 мл

часник – 1 зубчик

борошно – 8 г

сир твердий – 150 г

яйце – 1 шт.

З 1/2 лимона зніміть цедру та витисніть сік з обох половинок. Додайте листочки чебрецю, олію, сіль та перець. Перемішайте. Покладіть у маринад філе судака, залиште на 40 хв.

Буряк загорніть у фольгу та запечіть у духовці за температури 200°C впродовж 1 год. Потім почистіть та натріть на крупній терці.

Цибулю наріжте півкільцями, підсмажте. Додайте натерту на крупній терці моркву. Подрібніть часник та обсмажте разом з цибулею та морквою. Перекладіть овочі до натертого буряка.

З‘єднайте яйце з борошном, додайте до овочевої суміші. Натріть на крупній терці сир. Додайте до бурякової суміші 2/3 натертого сиру, сіль та перець.

Викладіть на деко 2/3 бурякової суміші, зверху покладіть маринованого судака, поверх нього – решту бурякової суміші. Присипте сиром. Випікайте у розігрітій до 180°C духовці 15 хв.

Дістаньте судака з духовки, посипте рештою сиру і поверніть у духовку на 10 хв. Готового судака посипте подрібненою м’ятою, базиліком та петрушкою.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля