Піца-борщ

Все буде смачно

0937fd8f1b736ca0302f52eac2

буряки – 4 шт.

борошно – 500 г

вода – 500 мл

олія – 50 мл

сухі дріжджі – 10 г 

морква (міні) – 3 шт.

картопля – 3 шт.

брюсельська капуста – 10 шт.

яловичина – 150 г

петрушка – 3 гілочки

сметана (20%) – 100 мл

лимон – 1 шт.

гірчиця – 5 мл

часник – 1 зубчик 

сіль – 12 г

цукор – 8 г

чорний мелений перець – 5 г

Сухі дріжджі з‘єднайте з водою, додайте сіль, цукор, олію та борошно. Замісіть тісто, перекладіть у миску, накрийте плівкою та поставте в холодильник на 30 хв.

Буряк, моркву та картоплю розріжте навпіл. До картоплі з морквою додайте олію, сіль та перець. Перемішайте. До буряка додайте олію. Загорніть кожен вид овочів окремо у фольгу та запечіть у духовці, розігрітій до 180°C, впродовж 40 хв.

Відваріть яловичину, поріжте її соломкою. Почистіть та натріть на дрібну терку 3 буряки. Витисніть сік. Приготуйте соус для піци: з‘єднайте буряковий сік зі сметаною, пропустіть через прес часник, додайте сіль, перець та подрібнену петрушку.

Розкачайте тісто, розтягніть його на руках, сформуйте бортики, перекладіть на деко. Змастіть піцу буряковим соусом. Викладіть слайси запеченого буряка, моркву, картоплю, яловичину та розрізану навпіл брюсельську капусту.

Випікайте піцу у розігрітій до 180°C духовці 20 хв. Подавайте з буряковим соком, змішаним зі сметаною, часником, соком лимона, гірчицею, водою, сіллю та перцем.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля