Печеня з буряка та яловичини

Все буде смачно

0_a25a2_fc9dd55f_XL

яловичина (лопатка без кістки) – 1 кг

буряки – 5 шт. (1 кг)

смалець – 40 г

цибуля – 1 шт.

червоне сухе вино – 250 мл

борошно – 25 г

барбарис – 8 шт.

духмяний перець горошком – 8 шт.

цукор – 16 г

сметана – 50 мл

суха гірчиця – 8 г

тертий хрін – 10 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

Наріжте яловичину кубиками 2,5 см, подрібніть цибулю. Обсмажте яловичину на смальці до рум‘яності, додайте цибулю.

Почистіть буряк, поріжте кубиками 2,5 см. До сметани додайте натертий хрін та суху гірчицю. Розітріть у ступці барбарис з горошинами перцю.

До обсмаженого з цибулею м’яса додайте борошно. Пересипте м’ясо у казан, додайте перетерті спеції, червоне сухе вино, порізаний буряк, цукор, сіль, перець та заправку зі сметани. Перемішайте.

Накрийте казан фольгою та поставте  на 2 год. у духовку, розігріту до 170°C.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля