Буряковий торт з горіховим кремом

Все буде смачно

IMG_2016-10-24 22-35-26

для бісквіту:

буряки – 3 шт.

борошно – 250 г

олія – 250 мл

яйця – 5 шт.

розпушувач – 8 г

какао – 50 г

цукор – 350 г

сіль – 5 г

чорний шоколад (78%) – 90 г

ром – 40 мл

для горіхового крему:

вершкове масло – 150 г

волоські горіхи – 90 г

варене згущене молоко – 1 банка (380 г)

для сирного крему:

сир (10%) – 150 г

вершки (33%) – 250 мл

цукрова пудра – 100 г

Буряки загорніть у фольгу і запечіть у духовці впродовж 1 год. за температури 200°C. Один із запечених буряків почистіть та натріть на дрібну терку, витисніть сік. Решту буряків почистіть, наріжте на невеликі шматки, додайте олію та перебийте блендером до однорідної маси.

Розтопіть на паровій бані шоколад. Яйця збийте з цукром, додайте їх до бурякової маси та ще раз збийте. Додайте розтоплений шоколад.

До борошна всипте какао, сіль та розпушувач, перемішайте та перекладіть до буряково-шоколадної маси. Готове тісто викладіть у форму, випікайте у розігрітій до 180°C духовці 50 хв.

Для крему – збийте вершкове масло,  додайте варене згущене молоко і ще раз збийте. Додайте подрібнені горіхи.

Сир перетріть через сито, з‘єднайте з буряковим соком. Вершки збийте з цукровою пудрою і додайте сир. Збийте до однорідної маси.

Спечений бісквіт остудіть, розріжте на три коржі, полийте їх ромом. Перемастіть 2 нижні коржі горіховим кремом, а верхній корж та боки вкрийте сирним кремом. Прикрасьте торт залишками сирного крему.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля