Бурякові пхалі

Все буде смачно

17455511990_bbc4d844f6_c

буряки – 2 шт. (500 г)

червона цибуля – 1 шт.

волоські горіхи – 100 г

кінза – 12 гілочок 

часник – 2 зубчики

сіль – 5 г

хмелі-сунелі – 3 г

коріандр – 3 г

винний оцет – 5 мл

зелений салат – 5 листків

Відваріть буряки і остудіть. Подрібніть волоські горіхи, додайте до них часник, нарізану кінзу та червону цибулю. Також додайте сіль, хмелі-сунелі та коріандр. Перебийте у блендері на однорідну масу.

Буряки почистіть, поріжте на шматочки, додайте  до горіхової маси. Влийте винний оцет та ще раз перебийте суміш до однорідності. Дайте масі відстоятися 30 хв.

Сформуйте кульки діаметром 3-4 см, викладіть на вкрите зеленим салатом блюдо.