Бурякова юшка

Все буде смачно

0_4b36d_dc9a605e_-1-XXXL

буряки – 1 кг (4 шт.)

балик – 200 г

картопля – 200 г

кріп – 10 гілочок

петрушка – 10 гілочок

зелена цибуля – 10 пер

огірки  –  3 шт.

яйця – 4 шт.

сметана (20%) – 400 мл

оцет (9%) – 40 мл

гірчиця – 20 мл

цукор – 8 г

сіль – 10 г

пастернак (корінь) – 100 г 

чорний мелений перець – 3 г

вода – 1,5 л

Буряки, картоплю та корінь пастернаку почистіть і наріжте соломкою. Буряки змішайте з оцтом і відваріть у 3 скл. води. Окремо в такій самій кількості води відваріть  картоплю та пастернак. Овочеві відвари перелийте у миску та остудіть на крижаній бані.

Почистіть та наріжте соломкою огірки. Також наріжте соломкою балик. Подрібніть зелену цибулю, кріп та петрушку. Перекладіть огірки, балик та зелень до охолодженого овочевого відвару. Посоліть та поперчіть.

Відваріть яйця, почистіть та розріжте навпіл. Білки наріжте соломкою, перекладіть до юшки. До жовтків додайте гірчицю та оцет, перетріть до однорідності та додайте сметану. Заправте юшку сметанною заправкою та охолодіть впродовж 2 год.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля