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
(Русский) Как приготовить трехъярусный шоколадный торт? | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Триярусний шоколадний торт

Все буде смачно

IMG_6037

для першого ярусу:

яйця – 8 шт.

цукор – 300 г

борошно – 200 г

какао – 20 г

вершкове масло – 50 г

чорний шоколад (78%) – 100 г

розпушувач – 5 г

крохмаль – 50 г

для другого ярусу:

яйця – 6 шт.

цукор – 350 г

волоські горіхи – 180 г

какао-порошок – 20 г

сіль – 1 г

вершкове масло – 160 г

чорний  шоколад (78%) – 250 г

для третього ярусу:

шоколадне печиво – 100 г

чорний шоколад (78%) – 50 г

цукрова пудра – 25 г

вершкове масло – 30 г

для суфле:    

яйця – 4 шт.

цукор – 100 г

желатин – 15 г

вода – 130 мл

чорний шоколад (78%) – 150 г

для шоколадно-вершкового крему:

вершки (33%) – 500 мл

чорний шоколад (78%) – 200 г

для шоколадної глазурі:

чорний шоколад (78%) – 100 г

для безе:

яйця – 2 шт.

цукрова пудра – 100 г

для декору:

малина – 300 г

Починайте готувати з другого ярусу.  Білки 6-ти яєць збийте з цукром та сіллю. Додайте мелені горіхи та какао. Викладіть масу у форму діаметром 22 см та випікайте 25 хв. за температури 160°C.

Для крему – розтопіть шоколад на паровій бані. Збийте масло з цукром, додайте 6 жовтків. Продовжуйте збивати і додайте невеликими порціями розтоплений шоколад.

Випечений корж залийте готовим шоколадним кремом та знову поставте у духовку на 40 хвилин. Потім остудіть і поставте у холодильник на 3 години.

Приготуйте 3 ярус. Розтопіть на паровій бані шоколад з маслом та цукровою пудрою. Додайте подрібнене на крихти шоколадне печиво, перемішайте. Готову шоколадну масу викладіть у форму діаметром 16 см тонким шаром.

Проваріть воду з цукром до розчинення цукру. Додайте розчинений у воді желатин. Розтопіть на паровій бані шоколад. Збийте білки 4 яєць, додайте сироп та розтоплений шоколад. Викладіть масу поверх шоколадної основи, охолодіть впродовж 1 години.

Приготуйте перший ярус. Розчиніть на паровій бані шоколад з маслом. Збийте 8 яєць з цукром, додайте розтоплений шоколад, а також суміш борошна, крохмалю та розпушувача. Збийте до однорідності та випікайте у формі діаметром 28 см впродовж 30 хвилин за температури 170°C.

Приготуйте шоколадно-вершковий крем. Розігрійте вершки до 70°C. Розтопіть на паровій бані подрібнений шоколад. Перелийте вершки у шоколад і перемішайте до однорідності. Охолодіть масу на крижаній бані. Потім збийте на густий крем та поставте на 1 годину в холодильник. 

Приготуйте безе. Збийте білки з цукровою пудрою. Видавіть на деко безе діаметром від 3 до 5 см. Випікайте впродовж 1 години за температури 100°C.

Складіть торт. Розріжте готовий бісквіт навпіл. Викладіть поверх нього шар крему завтовшки 1,5 см. Поверх нього покладіть другу частину бісквіту. Змастіть верх та боки кремом. Поверх викладіть другий ярус торту і також змастіть кремом.

Потім викладіть найменший третій ярус. Розчиніть на паровій бані шоколад та полийте шоколадною глазур‘ю краї торту по колу. Охолодіть торт впродовж 3 годин. 

Перед подачею – викладіть на кожен ярус безе, ягоди та фрукти, а також прикрасьте карамельними нитками та спіралями.