Смажені равіолі з сирно-шоколадною начинкою

Все буде смачно

борошно — 200 г 

яйця — 3 шт. 

вершкове масло — 35 г

цукор — 75 г

сіль — 5 г

вода — 120 мл

сир (18%) — 250 г

цукрова пудра — 50 г

шоколад (78%) — 230 г

ром (світлий) — 20 мл

кориця (мелена) — 2 г

олія — 500 мл

вершки (15%) — 120 мл

ванільний цукор — 10 г 

Змішайте борошно з сіллю. Вбийте яйця та вимісіть тісто до однорідності. Огорніть плівкою та поставте у холодильник на 30 хв.

Для начинки – перетріть через сито сир, додайте натертий шоколад, ром, цукрову пудру та корицю. Перебийте блендером до однорідності.

Для шоколадного соусу – розтопіть на повільному вогні цукор з водою. Додайте подрібнений шоколад та вершкове масло, перемішайте до однорідності. Зніміть з вогню та влийте вершки. Додайте ванільний цукор, ще раз перемішайте.

Розділіть охолоджене тісто на дві рівні частини, розкачайте кожну з них у тонкий пласт, виріжте чаркою по 15 кружечків діаметром 4 см.

На кружечки тіста викладіть начинку, змастіть краї збитим яйцем, накрийте зверху ще одним кружечком та защипніть краї  виделкою. Смажте равіолі у фритюрі порціями до появи золотавої скоринки. Полийте шоколадним соусом.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля