Шоколадно-м’ятне печиво

Все буде смачно

1411235403_krinkls-shokoladno-myatnoe-pechene

чорний шоколад (78%) – 150 г

какао-порошок – 45 г

вершкове масло – 40 г

борошно – 270 г

м’ята – 12 гілочок

розпушувач – 5 г

цукор – 180 г 

цукрова пудра – 100 г

сіль – 3 г

яйця – 2 шт.

Розтопіть на паровій бані шоколад з вершковим маслом. Листя м‘яти перетріть з цукром  у блендері. Змішайте борошно, какао, розпушувач. Додайте сіль.

Збийте яйця до однорідної маси та додайте до розтопленого шоколаду. Туди ж перекладіть м‘яту з цукром та борошняну суміш. Замісіть тісто та охолодіть його впродовж 1 години.

З охолодженого тіста сформуйте кульки, обкачайте їх у цукровій пудрі, викладіть на деко та випікайте впродовж 20 хвилин за температури 180°C.