Шоколадний напій з апельсиновою цедрою

Все буде смачно

gor-shokolad-s-apelsinom

чорний шоколад (78%) – 270 г

молоко (2,5%) – 1 л

вершки (30-33%) – 100 мл

какао-порошок – 30 г

мелений мускатний горіх – 1 г

апельсин – 1 шт.

Доведіть до кипіння молоко з мускатним горіхом та половиною цедри  апельсина. Зніміть з вогню і додайте какао. Розмішайте вінчиком до однорідності.

Подрібніть шоколад. Невеликий шматочок натріть для декору, решту – залийте гарячим молоком з какао, проціджуючи його через сито.

Перемішайте до повного розчинення шоколаду та розлийте напій у горнятка. Викладіть зверху збиті вершки, присипте тертим шоколадом та апельсиновою цедрою.