Шоколадний чилі

Все буде смачно

img_9727

чорний шоколад (72%) – 90 г

яловичина – 300 г

червона квасоля – 150 г

перець чилі – 2 шт.

червона цибуля – 2 шт.

перець болгарський – 2 шт.

часник – 4 зубчики

помідори – 4 шт.

вода – 125 мл

олія – 60 мл

коріандр – 3 г

зіра – 3 г

кориця мелена – 3 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

Яловичину перекрутіть на м’ясорубці. Обсмажте фарш на олії впродовж 10 хвилин. Посоліть та поперчіть.

Цибулю наріжте соломкою і обсмажте до прозорості. Перець чилі очистіть від насіння і наріжте кубиками. До цибулі додайте чилі і витиснутий через прес часник. Болгарський перець наріжте слайсами, додайте до овочів та смажте 5 хвилин.

Помідори очистіть від шкірки і розріжте на 4 частини. Додайте помідори і обсмажені овочі до фаршу. Перемішайте. Потім додайте попередньо замочену і відварену червону квасолю. Влийте воду і додайте спеції: сіль, коріандр, зіру та корицю.

Накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин на повільному вогні. Додайте до чилі подрібнений шоколад. Перемішайте, щоб шоколад повністю розчинився.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля